Kwaliteit

Vertrouwen

Vakmanschap

Stuckwerk

Spachtelputz stucwerk nabij Zuid-Holland

Wilt u een ervaren en vakkundige specialist in spachtelputz stucwerk in regio Zuid-Holland inschakelen? Dan bent u bij Stolk Schilderwerk uit Ridderkerk aan het juiste adres. Vakkundig aangebracht stucwerk, zoals spachtelputz of glasvezel, wordt de laatste jaren steeds populairder. Stuc uw muren op professionele wijze met behulp van een stucadoor.

Wij bieden spachtelputz en andere soorten stucwerk van goede kwaliteit

Wij beschikken over vele jaren aan stuc-ervaring en zijn daarom een betrouwbare partij om uw plafonds of wanden te stucen. Aan de hand van uw wensen, kunt u kiezen voor een type stuc. Wilt u stucwerk als onderlaag voor verf of behang? Dan is pleisterwerk een optie. Pleisterwerk is een dun type stuc en daarom een goede onderlaag. Gaat u voor stucwerk als eindafwerking van uw muren? Dan is sierpleister een geschikte type stuc. Ook sierpleister is er in verschillende soorten. Stolk Schilderwerk denkt graag met u mee over het type stucwerk dat past bij uw wensen.

Spachtelputz stucwerk

Spachtelputz is een kunststof gebonden pleister voor muren en wanden. Het zorgt voor een specifieke ondergrond met unieke eigenschappen. Spachtelputz wordt vaak gebruikt als afwerking voor muren en plafonds en is goed te herkennen aan het reliëf. Deze vorm van wandafwerking is leverbaar in vrijwel elke kleur en kan verwerkt worden op praktisch elke ondergrond. Onze stukadoren voorzien uw wand van een naadloze afwerking. Naast spachtelputz stucwerk schakelt u ons buitenschildersbedrijf in voor onder andere:
Vraag nu een offerte aan
Op zoek naar een ervaren stukadoor in Barendrecht of omgeving? Wij komen uw woning of bedrijfspand graag voorzien van prachtig spuitwerk, spackwerk of spachtelputz stucwerk Neem gerust contact met ons op via info@stolkschilderwerk.nl om de mogelijkheden te bespreken.

“Meer dan 10 jaar ervaring”

Contact Formulier

Offerte aanvragen

0180-855302

Wij zijn gespecialiseerd in
  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Spachtelputz
  • Houtrotsanering / betonrepartie
  • Glaszetten
  • Gevelreiniging
  • Stijgerbouw
Bedrijfsgegevens
KVK: 71530487
BTW: NL002195424B60
Terug bel verzoek
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.