Stolk schilderwerk
OFFERTE AANVRAGEN
Kwaliteit
Vakmanschap
Vertrouwen
Vakmanschap
Kwaliteit
Vertrouwen

Over ons Schilderbedrijf

over ons
Welke grondverf moet er gebruikt worden en in welke dikte kan er het beste geverfd worden? Wij staan graag voor u klaar. Onze kracht: duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van een vooraf overeengekomen planning. Dat betekent dat wij gedurende het bouwproces met u meedenken, deskundig advies geven en u niet voor verrassingen komt te staan. Bij Stolk Schilderwerk houden we rekening met de gebruikte bouwmaterialen, de ventilatie en de vochtigheidsgraad in uw nieuwe woning. Daarnaast voorzien wij u ook graag van kleuradviezen.
“Meer dan 10 jaar ervaring”
CONTACT FORMULIER
Dankzij onze jarenlange ervaring brengen wij uw buitenschilderwerk langdurig in prachtige, optimale staat. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van binnenschilderwek dat niet alleen voldoet aan uw esthetische wensen, maar ook op technisch gebied voldoet aan alle hoge eisen. Denk hierbij aan de afwerking van wanden, vloeren en ramen.

U kunt bij ons terecht voor al uw buiten- en binnenschilderwerk, zowel voor nieuwbouw- als onderhoudswerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Copyright © 2023 All Rights Reserved website & google optimalisatieSwart Webdesign
Hulp nodig? Chat met ons