Kwaliteit

Vertrouwen

Vakmanschap

Behangwerk

Behanger in Zuid-Holland

Voor het behangen van uw woning in de omgeving van Zuid-Holland, raden we aan om een professionele behanger te zoeken. Het vakmanschap van Stolk Schilderwerk uit Ridderkerk bestaat niet alleen uit schilderwerk, maar ook uit diverse soorten wandbekledingen aanbrengen. Ook in behangen zijn wij specialisten. Of u nu klassiek behang gekozen hebt, of vliesbehang, fotobehang, glasvezelbehang: wij hangen het zorgvuldig op. En net zoals onze schilderwerken behangen wij uw woning als behanger graag helemaal tot in de puntjes juist.
We helpen u als behanger graag aan een prachtig interieur
Het behangen van uw woning lijkt een eenvoudige klus, maar is nauwkeurig werk wat veel tijd en geduld vergt. Zo dient het behang perfect op maat gesneden te zijn, de naden moeten mooi op elkaar aansluiten en er mogen geen luchtbellen onder het behang ontstaan. Bij Stolk Schilderwerk kunnen we het bestaande behang voor u verwijderen, de wanden repareren waar nodig en vervolgens de wanden opnieuw behangen en of sausen. Ook vindt u bij ons een ruime selectie met behangsoorten, van glasvliesbehang tot aan fotobehang.
Fotobehang
Wilt u uw woning behangen met fotobehang? Daar helpen wij als behanger en tevens buitenschilder graag bij. Met fotobehang tovert u die ene saaie muur om in een prachtige, levendige blikvanger. Het aanbrengen van behang op uw muur is een vak apart. Vooral wanneer u behang met een patroon of fotobehang heeft uitgezocht, is het erg belangrijk dat het behang perfect is afgemeten en aangebracht. Met fotobehang kunt u een hele muur of een gedeelte van de muur bedekken met uw favoriete foto of een andere print. Heeft u zelf een foto? Of heeft u een hoge resolutie plaatje dat u mooi vindt? Wij kunnen alles laten opzetten voor fotobehang op maat voor u.
Beton- en houtrotherstel
Betonrot begint vaak met kleine scheurtjes, door het roesten van de bewapening. Deze scheurtjes zuigen makkelijker water aan. Met als gevolgd dat de stalen fundering (bewapening) in uw beton verder roest en uitzet. Kies voor kwaliteit en schakel onze hulp in voor houtrotherstel. Wij behandelen beton- en houtrot grondig. Zo geniet langdurig en zorgeloos van uw woning. Houtrotsanering is een gespecialiseerd proces dat het beste kan worden uitgevoerd door professionals om te zorgen effectief en duurzaam houtrotherstel. Als houtrot niet tijdig wordt aangepakt, kan de schade zich uitbreiden en de structuur van het gebouw verzwakken, wat kan leiden tot kostbare houtrotreparaties in de toekomst.
Neem contact met ons op voor meer informatie
We werken efficiënt en laten de werkplek netjes achter. Zo zorgen we dat u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden heeft. Als behanger kunt u ons naast het behangen van uw woning ook inschakelen voor andere werkzaamheden zoals houtrot behandelen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of bent u geïnteresseerd in onze afgeronde projecten? Bel dan gerust naar 0180-855302 voor meer informatie over ons. Als professioneel behanger behangen we uw woning met beleid. Vraag gerust om een offerte.

“Meer dan 10 jaar ervaring”

Contact Formulier

Offerte aanvragen

0180-855302

Wij zijn gespecialiseerd in
  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Spachtelputz
  • Houtrotsanering / betonrepartie
  • Glaszetten
  • Gevelreiniging
  • Stijgerbouw
Bedrijfsgegevens
KVK: 71530487
BTW: NL002195424B60
Terug bel verzoek
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.