• Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Vertrouwen

Stukadoor Strijen

Stukadoor Strijen

Stukadoor Strijen

Wilt u een ervaren en vakkundige specialist in stucwerk inschakelen? Dan bent u bij Stukadoor Strijen aan het juiste adres. Wij komen uw woning of bedrijfspand graag voorzien van prachtig spuitwerk, spackwerk of spachtelputz. Vakkundig aangebracht stucwerk, zoals spachtelputz of glasvezel, wordt de laatste jaren steeds populairder. Stuc uw muren op professionele wijze met behulp van een stucadoor. Stolk Schilderwerk heeft vele jaren stuc-ervaring en is daarom een betrouwbare partij om uw plafonds of wanden te laten stucen.

Aan de hand van uw wensen, kunt u kiezen voor een type stuc. Wilt u stucwerk als onderlaag voor verf of behang? Dan is pleisterwerk een optie. Pleisterwerk is een dun type stuc en daarom een goede onderlaag. Gaat u voor stucwerk als eindafwerking van uw muren? Dan is sierpleister een geschikte type stuc. Ook sierpleister is er in verschillende soorten. Stukadoor Strijen denkt graag met u mee over het type stucwerk dat past bij uw wensen.

Meer dan 10 jaar ervaring

Contact Formulier

"Stukadoor Strijen is uw adres voor Kwaliteit binnen- en buiten stucwerk"

Deskundig advies

Welk type stuc moet er gebruikt worden? Stukadoor Strijen staat graag voor u klaar. Onze kracht: duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van een vooraf overeengekomen planning. Dat betekent dat wij gedurende het bouwproces met u meedenken, deskundig advies geven en u niet voor verrassingen komt te staan. Bij Stukadoor Strijen houden we rekening met de gebruikte bouwmaterialen, de ventilatie en de vochtigheidsgraad in uw nieuwe woning.

Stolk Schilderwerk is uw stukadoor in Strijen!

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunststofgebonden pleister voor muren en wanden. Het zorgt voor een specifieke ondergrond met unieke eigenschappen. Spachtelputz wordt vaak gebruikt als afwerking voor muren en plafonds en is goed te herkennen aan het reliëf. Deze vorm van wandafwerking is leverbaar in vrijwel elke kleur en kan verwerkt worden op praktisch elke ondergrond. Onze stukadoren voorzien uw wand van een naadloze afwerking

Op zoek naar een ervaren stukadoor in Barendrecht of omgeving? Wij komen uw woning of bedrijfspand graag voorzien van prachtig spuitwerk, spackwerk of spachtelputz. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Stolk Schilderwerk. Wij staan graag voor u klaar.

Wij bieden deskundig advies op maat
Dankzij onze jarenlange ervaring brengen wij uw buitenschilderwerk langdurig in prachtige, optimale staat. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van binnenschilderwerk dat niet alleen voldoet aan uw esthetische wensen, maar ook op technisch gebied voldoet aan alle hoge eisen. Denk hierbij aan de afwerking van wanden, vloeren en ramen.

U kunt bij ons terecht voor al uw buiten- en binnenschilderwerk, zowel voor nieuwbouw- als onderhoudswerkzaamheden. Neem gerust met contact ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

0180-855302

Wij zijn gespecialiseerd in
  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Spachtelputz
  • Houtrotsanering / betonrepartie
  • Glaszetten
  • Gevelreiniging
  • Stijgerbouw
Bedrijfsgegevens
KVK: 71530487
BTW: NL002195424B60
Terug bel verzoek
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.