Stolk schilderwerk
OFFERTE AANVRAGEN
Kwaliteit
Vakmanschap
Vertrouwen
Vakmanschap
Kwaliteit
Vertrouwen

Spuitwerk

Spuitwerk nabij Zuid-Holland

Wij leveren spuitwerk van hoge kwaliteit voor uw wanden in de omgeving van Zuid-Holland. Stolk Schilderwerk uit Ridderkerk is dé specialist in spuitwerk voor wanden en muren in de nieuwbouw of renovatie. Met onze ervaring en vakkennis helpen we u graag om uw bouwproject tot een succes te maken. Wij leveren kwalitatief hoogstaand spuitwerk voor muren in de nieuwbouw.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardig spuitwerk voor uw wanden en muren

Spuitwerk voor wanden en muren in de nieuwbouw is een techniek die steeds meer aan populariteit wint. Deze methode biedt niet alleen een strak en egaal resultaat, maar is ook nog eens tijdbesparend. Wanneer u kiest voor spuitwerk voor wanden en muren in de nieuwbouw, zorgt u ervoor dat uw pasgebouwde huis meteen een afwerking van hoge kwaliteit krijgt. Als veelzijdig buitenschildersbedrijf schakelt bieden wij vele diensten aan. Hier een kleine greep uit ons brede aanbod aan diensten:

Latex spuitwerk voor uw wanden

Wilt u de wanden en plafonds van uw bestaande woning witten? Of wilt u graag dat de wanden en plafonds van uw nieuwbouwwoning strak in de latex gezet worden? De klassieke wijze van latex aanbrengen is door middel van een roller en eventueel een kwast. Een nadeel van deze methode is dat het veel werk is, niet altijd even gemakkelijk om uit te voeren en er is geen garantie op een egale en strakke wand of plafond. Veelal blijf je strepen en aanzetten zien en dit maakt het al minder strak. Een goed alternatief is latex spuitwerk voor uw wanden en muren in de nieuwbouw. Latex spuitwerk brengt vele voordelen met zich mee:

  • U ziet geen aanzet of banen;
  • Latex is op bijna iedere ondergrond aan te brengen;
  • U behoudt de structuur van de ondergrond;
  • Spuitwerk is veel sneller aan te brengen dan andere schildertechnieken.

Lakspuiten voor uw muren in de nieuwbouw

Lakspuiten, ook wel verfspuiten genoemd, wordt veel toegepast in zowel bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Lakspuiten is een goed alternatief voor het traditionele schilderwerk met een verfroller. Wij maken gebruik van een hoogwaardige lakspuitmachine. Uw muur is mooi egaal en u heeft geen last meer van strepen. Ook kunt u ervoor kiezen om deuren te laten spuiten. Met spuitwerk voor uw wanden en muren in de nieuwbouw wordt er namelijk een perfect egaal resultaat verkregen. Doordat onze schilders geen kwast of roller gebruiken bij lakspuiten, krijgt u een strak resultaat. Dus geen kwaststrepen en banen van het rollen. Daarnaast is deze lak krasvast en droogt het snel. Het verfspuiten gaat snel en efficiënt. Wij spuiten altijd een primer-laag en een afwerklaag. Omdat de lak die wij gebruiken speciaal voor het spuiten ontwikkeld is wordt het eindresultaat mooi en egaal.

Spackspuiten

Een mooie wand- en plafondafwerking met korrelstructuur regelen wij graag voor u! Spackspuiten is een veel toegepaste decoratieve wand en plafond afwerking. Het spackspuitwerk wordt door onze stukadoor aangebracht middels een hogedruk spuitmachine. Het spackspuitwerk wordt altijd in twee lagen aangebracht. De eerste lag noemen wij de meslaag. Hierbij wordt uw muur en plafond egaal en glad gemaakt. Ook worden kleine gaatjes hierdoor weggewerkt. De tweede laag is de afkorrellaag. De afkorrellaag is de afwerking en bepaalt de eindstructuur. Bovendien is het ook in elke kleur verkrijgbaar. Spackspuiten gaat snel, is voordelig en levert een mooi eindresultaat op. De voordelen van spackspuiten op een rij:

  • Voordelig
  • Populair in de nieuwbouw
  • In alle kleuren verkrijgbaar
  • Spackspuitwerk is slijtvaster dan glad stucwerk
  • U heeft er jarenlang plezier van.

Vraag nu een offerte aan

Veel mensen realiseren zich niet hoe belangrijk het is om in de beginfase van een nieuw huis te kiezen voor kwalitatief spuitwerk voor wanden en muren in de nieuwbouw. Niet alleen geeft het uw nieuwe woonruimte een professionele uitstraling, maar goed uitgevoerd spuitwerk voor wanden en muren in de nieuwbouw draagt ook bij aan de levensduur van de constructie. Vraag daarom nu een offerte aan. We zijn bereikbaar via 0180-855302.

 

“Meer dan 10 jaar ervaring”
OFFERTE AANVRAGEN
Copyright © 2023 All Rights Reserved website & google optimalisatieSwart Webdesign
Hulp nodig? Chat met ons