Stolk schilderwerk
OFFERTE AANVRAGEN
Kwaliteit
Vakmanschap
Vertrouwen
Vakmanschap
Kwaliteit
Vertrouwen

Behangwerk

Behanger in Zuid-Holland

Voor het behangen van uw woning in de omgeving van Zuid-Holland, raden we aan om een professionele behanger te zoeken. Het vakmanschap van Stolk Schilderwerk uit Ridderkerk bestaat niet alleen uit schilderwerk, maar ook uit diverse soorten wandbekledingen aanbrengen. Ook in behangen zijn wij specialisten. Of u nu klassiek behang gekozen hebt, of vliesbehang, fotobehang, glasvezelbehang: wij hangen het zorgvuldig op. En net zoals onze schilderwerken behangen wij uw woning als behanger graag helemaal tot in de puntjes juist.

We helpen u als behanger graag aan een prachtig interieur

Het behangen van uw woning lijkt een eenvoudige klus, maar is nauwkeurig werk wat veel tijd en geduld vergt. Zo dient het behang perfect op maat gesneden te zijn, de naden moeten mooi op elkaar aansluiten en er mogen geen luchtbellen onder het behang ontstaan. Bij Stolk Schilderwerk kunnen we het bestaande behang voor u verwijderen, de wanden repareren waar nodig en vervolgens de wanden opnieuw behangen en of sausen. Ook vindt u bij ons een ruime selectie met behangsoorten, van glasvliesbehang tot aan fotobehang.

Fotobehang

Wilt u uw woning behangen met fotobehang? Daar helpen wij als behanger en tevens buitenschilder graag bij. Met fotobehang tovert u die ene saaie muur om in een prachtige, levendige blikvanger. Het aanbrengen van behang op uw muur is een vak apart. Vooral wanneer u behang met een patroon of fotobehang heeft uitgezocht, is het erg belangrijk dat het behang perfect is afgemeten en aangebracht. Met fotobehang kunt u een hele muur of een gedeelte van de muur bedekken met uw favoriete foto of een andere print. Heeft u zelf een foto? Of heeft u een hoge resolutie plaatje dat u mooi vindt? Wij kunnen alles laten opzetten voor fotobehang op maat voor u.

Neem contact met ons op voor meer informatie

We werken efficiënt en laten de werkplek netjes achter. Zo zorgen we dat u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden heeft. Als behanger kunt u ons naast het behangen van uw woning ook inschakelen voor andere werkzaamheden zoals houtrot behandelen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of bent u geïnteresseerd in onze afgeronde projecten? Bel dan gerust naar 0180-855302 voor meer informatie over ons. Als professioneel behanger behangen we uw woning met beleid. Vraag gerust om een offerte.

“Meer dan 10 jaar ervaring”
OFFERTE AANVRAGEN
Copyright © 2023 All Rights Reserved website & google optimalisatieSwart Webdesign
Hulp nodig? Chat met ons